Snahulo - Arms warrior - NEPRIJATY
+10
Destik
Cady
Majkl
Hannele
Anathem
Gingereater
Morby
Cobain
Theonlycaput
Snahulo
14 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Snahulo - Arms warrior - NEPRIJATY
Warriora uživíme
ale
Musíš to dobindovať
Dôvod prečo armory ukazuje 23expertise ale ingame 26, je pretože human ma z racialky +3expertise na swordy - (your luck)
Sleduješ si nejak proc Battle Trance?
Na co využívaš Battle trance?
To s tou expertise koli parry....snad nedmgujes spredu bossa, ako je vidno na screene?
Mining plánuješ meniť alebo nie? (stačí ano/nie)
Ako vyzerali pls encountre na Icewow?
ale
Musíš to dobindovať
Dôvod prečo armory ukazuje 23expertise ale ingame 26, je pretože human ma z racialky +3expertise na swordy - (your luck)
Sleduješ si nejak proc Battle Trance?
Na co využívaš Battle trance?
To s tou expertise koli parry....snad nedmgujes spredu bossa, ako je vidno na screene?
Mining plánuješ meniť alebo nie? (stačí ano/nie)
Diranda- Class Leader
- Počet príspevkov : 413
Diranda napsal:
má to swag.
Eveonor- Stone Guard
- Počet príspevkov : 414
stale som tu nevidel tvoj screen z nejakeho raidu alebo BHcka...
Shadowkick- Marshal
- Počet príspevkov : 125
No,já jsem pro test raid,chtěl bych ho vidět s tím "klikáním" v akci.Pokud hraješ tak dlouho jak píšeš tak to musíš mít zažité + je tu pár pochybností o tvém pohybu během encouteru.Jinak jsem spíš 3/5 PROTI ale jak sem psal,pokud by se ukázalo na raidu že si kvalitní jen ty bindy jsou nedostatek,tak tě rád přivítam mezi náma (tak nějak se ze mě stává pesimista )
Anathem- Field Marshal
- Počet príspevkov : 398
myslím že nie sme na tom tak aby sme vzali hráča tvojich kvalít
Tiine- Stone Guard
- Počet príspevkov : 685
Vďaka Eve to sa pomaly ani nemôže rátať ako "progress" skôr Dummy
Tiine...wtf? o.O
Tiine...wtf? o.O
Diranda- Class Leader
- Počet príspevkov : 413
No shlédnul jsem si ty bosskilly a pokud to opravdu takhle vypadá na Ice-wow, tak doufám, že máš nastudované alespoň to, co ti bossové mají opravdu dělat a jak se při takových abilitách chovat
Pokud máš zkušeností pouze s dummy bossy tak jsem proti
Pokud máš zkušeností pouze s dummy bossy tak jsem proti
Morby- Guild Master
- Počet príspevkov : 664
Pokiaľ si pamätám o boss killoch na ICE som nehovoril nič .... ak si znova prečítate začiatok je tam napísané že som si tam osvojil warra a nie bossov. Môj progres ktorý som uviedol je aktuálny tu z twinstaru http://armory.twinstar.cz/character-achievements.xml?r=Artemis&cn=Snahulo&gn=HornyHeadHunters ako a ostatné teoretické taktiky z guide z ofíku. Keď budete nabudúce dakoho posudzovať prečítajte si to radšej viac krát aby ste sa zas neokašlali. Btw sory že som neodpovedal včera ale mal som dosť povinností.
Snahulo- Scout
- Počet príspevkov : 7
Neviem si pomôcť no chcel by som vidieť vážne tvoj dmg na dynamickom encountr.... Chogal/Maloriak/Neff/Theralion ( + fáza ktorú ani len netuším ako môže melee zvládnuť keď klika ) / Conclava ( Rohash ) / Omnotron samozrejme HC.
Či sme si nie čo neprečítali ? Myslím že to je na nás. Ako vidíš o každom si zisťujeme všetky dostupné informácie, či už funkčnosť mechanik ser.. kde hral ( keď ho spomenul ) a podobne. Myslím že pod pojmom osvojil som si warra každý jednoznačne chápe že ti to v tom progrese šlo ( za danu classu ), že si si za tú classu odprogresoval svoje a na základe toho si sa rozhodol v ňom aj na ďalej pokračovať ( asi ťa baví ).
Či sme si nie čo neprečítali ? Myslím že to je na nás. Ako vidíš o každom si zisťujeme všetky dostupné informácie, či už funkčnosť mechanik ser.. kde hral ( keď ho spomenul ) a podobne. Myslím že pod pojmom osvojil som si warra každý jednoznačne chápe že ti to v tom progrese šlo ( za danu classu ), že si si za tú classu odprogresoval svoje a na základe toho si sa rozhodol v ňom aj na ďalej pokračovať ( asi ťa baví ).
Cady- Stone Guard
- Počet príspevkov : 722
Snahulo hlavne klud pevne nervz a trpezlivost
kazdy kto chce ist k nam prechadza niecim takymto zvlast ked je na nom nieco co proste vacsina ludi nechape ako ti to funguje
som si celkom isty ze ako clovek by si u nas pasoval nooo kedze ide o to nie len vykecavat na mumbli ale aj nieco zabit musis nam nejako ukazat ze to vies...
stale som nevidel ten screen btw
ale povedal by som ze fakt by som ta rad videl ako s tym klikanim tocis urcite ale nie na main raide ... mohly by ta chalani zobrat na alt raid aby si sa tam ukazal...
kazdy kto chce ist k nam prechadza niecim takymto zvlast ked je na nom nieco co proste vacsina ludi nechape ako ti to funguje
som si celkom isty ze ako clovek by si u nas pasoval nooo kedze ide o to nie len vykecavat na mumbli ale aj nieco zabit musis nam nejako ukazat ze to vies...
stale som nevidel ten screen btw
ale povedal by som ze fakt by som ta rad videl ako s tym klikanim tocis urcite ale nie na main raide ... mohly by ta chalani zobrat na alt raid aby si sa tam ukazal...
Shadowkick- Marshal
- Počet príspevkov : 125
Viděl bych to podobně jako píše Shadowkick, otestovat si tě na alt raidu, tak alespoň zjistíme jestli tu kvalitu opravdu máš.
Ohledně těch bindů jsi na tom jak?
Ohledně těch bindů jsi na tom jak?
Morby- Guild Master
Uchazeč jaksi nereaguje, z tohoto důvodu mu dávám čas vyjádřit se do dnešního večera 22:00 pokud to bude tady nebo ingame na nějakého člena guildy je mi jedno, hlavně ať se ví že má opravdu zájem.
No hráč nám nijak nereaguje takže verdikt je Nepřijat
No hráč nám nijak nereaguje takže verdikt je Nepřijat
Morby- Guild Master
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Chaosbane-Arms warrior - NEPRIJATY
» Rw - Arms Warrior - NEPRIJAT
» Majkl - arms warrior
» Krimlix - Arms Warrior - PRIJAT
» Rw - Arms Warrior - NEPRIJAT
» Majkl - arms warrior