Kafu - Fire mage - PRIJATY
+10
Gingereater
Morby
Destik
Cobain
Atucha
Kucko
Enelia
Anathem
Hannele
Kafu
14 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Kafu - Fire mage - PRIJATY
Combustionhelper zkouším a nepřijde mi to zase tolik nezbytný addon, spíše asi využiju myBigignite, který mi ukáže hodnotu aktuálního Ignite na targetu.
Arcane jsem ani nezkoušel, vím jen, že na Cata má dvě fáze dmgování. Plýtvání manou a šetření many, prostě znalosti 0. Nemám problém něco si o tom zjistit a vyzkoušet jeho mechaniky ale určitě nepotřebujete člověka co by se vám na main raidech něco učil. ( )
Btw. frost v offu jsem nepoužil už hodně dlouho, takže jsou volné pro cokoli.
Arcane jsem ani nezkoušel, vím jen, že na Cata má dvě fáze dmgování. Plýtvání manou a šetření many, prostě znalosti 0. Nemám problém něco si o tom zjistit a vyzkoušet jeho mechaniky ale určitě nepotřebujete člověka co by se vám na main raidech něco učil. ( )
Btw. frost v offu jsem nepoužil už hodně dlouho, takže jsou volné pro cokoli.
Kafu- Marshal
- Počet príspevkov : 128
hmmm ak mam porovnat toho maga pred tebou a teba tak si jasna volba (nepostrehol som u teba ziadne sklony k agresii a napadaniu!!! co je poslednou dobou zazarak )... a ak ma nesklames kupit ti tu darkmoon kartu ak si si ju este nekupil a aj enchanty ti spravim
maga treba ako sol takze ZA
Shadowkick- Marshal
- Počet príspevkov : 125
Shadowkick napsal:hmmm ak mam porovnat toho maga pred tebou a teba tak si jasna volba (nepostrehol som u teba ziadne sklony k agresii a napadaniu!!! co je poslednou dobou zazarak )... a ak ma nesklames kupit ti tu darkmoon kartu ak si si ju este nekupil a aj enchanty ti spravim
Na takový věci už jsem dost starej myslim. Jinak děkuju za nabídku ale kartu jsem koupil hned po doporučení od Enelie. Enchy a gemy jsem taky už doplnil/přehazel.
Kafu- Marshal
- Počet príspevkov : 128
Ok, myslim, ze nieje co viac riesit. PRIJATY na test.
Napis si v hre o invite (na jeden z nickov Cobain, Diranda, Hannele, Sedara, Sio, Sabersoul).
Az dostanes prava na forum, pozri sa prosim na https://exalted.forumotion.net/t1988-informacny-kutik-pre-novych-clenov .
Prosim o lock a presun prihlasky. Thx.
Napis si v hre o invite (na jeden z nickov Cobain, Diranda, Hannele, Sedara, Sio, Sabersoul).
Az dostanes prava na forum, pozri sa prosim na https://exalted.forumotion.net/t1988-informacny-kutik-pre-novych-clenov .
Prosim o lock a presun prihlasky. Thx.
Cobain- Stone Guard
- Počet príspevkov : 454
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: