Schampoo - Ele/Resto Shaman (ALT - Goldrin) - PRIJATY
+2
Cobain
Schampoo
6 posters
Strana 1 z 1
Schampoo - Ele/Resto Shaman (ALT - Goldrin) - PRIJATY
Nick postavy: Schampoo
Class: Shaman
Koupená nebo vyexpená postava: Vyexpená
Zkušenosti s progresem: BOT 1/5 HC, BWD 3/6 HC, TotFW 0/2 HC (normály FC samozřejmě )
Jak dlouho hraješ wow/svoji class: Wow hraji celkově něco kolem 4 let, shamana asi 6 měsíců.
Stav tvého equipu: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Schampoo
Talenty: Elemental 31/7/3 a Resto 2/7/32 (viz odkaz výše)
Screen ui idealně s FPS v raidu: http://tinypic.com/view.php?pic=2sbpc1j&s=8#.VXWxAEboqlE
Moje class. Moje rotace. Proč stackuji tyto staty: Intel>Hit=Spirit>>>Haste = Mastery>>>Crit
Rotace: Povinnost mít na bossovi po celý fight FS. Odpalovat LB na CD a ES (preferuju při 9 stacích ale dá se i při 7). Při běhu samozřejmě LB díky Glyphu . Při plošnění samozřejmě Chain Lighting. Totemy jsou zamozřejmostí ( je třeba obnovovat Searing Totem). Dále taky Flametongue ench na zbrani. To by bylo asi vše k rotaci elementála.
Mumble. Mikrofon. Povinné addony: Mumble a mikrák samozřejmě mám. Co se týče addonu, tak DBM je samozřejmostí. Pak mám další, které vidíte na mém screenu.
Co čekám od EXALTED a čeho chci dosáhnout: od Exalted čekám aktivitu, dobrý kolektiv a soudržnost. V této guildě bych chtěl dosáhnout kvalitního progressu a spokojenosti všech členů guildy.
Class: Shaman
Koupená nebo vyexpená postava: Vyexpená
Zkušenosti s progresem: BOT 1/5 HC, BWD 3/6 HC, TotFW 0/2 HC (normály FC samozřejmě )
Jak dlouho hraješ wow/svoji class: Wow hraji celkově něco kolem 4 let, shamana asi 6 měsíců.
Stav tvého equipu: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Schampoo
Talenty: Elemental 31/7/3 a Resto 2/7/32 (viz odkaz výše)
Screen ui idealně s FPS v raidu: http://tinypic.com/view.php?pic=2sbpc1j&s=8#.VXWxAEboqlE
Moje class. Moje rotace. Proč stackuji tyto staty: Intel>Hit=Spirit>>>Haste = Mastery>>>Crit
Rotace: Povinnost mít na bossovi po celý fight FS. Odpalovat LB na CD a ES (preferuju při 9 stacích ale dá se i při 7). Při běhu samozřejmě LB díky Glyphu . Při plošnění samozřejmě Chain Lighting. Totemy jsou zamozřejmostí ( je třeba obnovovat Searing Totem). Dále taky Flametongue ench na zbrani. To by bylo asi vše k rotaci elementála.
Mumble. Mikrofon. Povinné addony: Mumble a mikrák samozřejmě mám. Co se týče addonu, tak DBM je samozřejmostí. Pak mám další, které vidíte na mém screenu.
Co čekám od EXALTED a čeho chci dosáhnout: od Exalted čekám aktivitu, dobrý kolektiv a soudržnost. V této guildě bych chtěl dosáhnout kvalitního progressu a spokojenosti všech členů guildy.
Schampoo- Scout
- Počet príspevkov : 1
Re: Schampoo - Ele/Resto Shaman (ALT - Goldrin) - PRIJATY
Do guildy berieme iba mainov, co si myslel tym ALT?Schampoo napsal:Ele/Resto Shaman (ALT)
Cobain- Stone Guard
- Počet príspevkov : 454
Už to dává smysl,PRO
Naposledy upravil Anathem dne Mon Jun 08, 2015 8:00 pm, celkově upraveno 1 krát
Anathem- Field Marshal
- Počet príspevkov : 398
Můj alt, sorry za nepřehlednost
Goldrin- Marshal
- Počet príspevkov : 109
Ok, lebo mi dnes pisal jeden ele shaman a myslel som, ze je to on
Cobain- Stone Guard
Ele shamana nepotrebujem
Baltazario- Scout
- Počet príspevkov : 21
Prečo si si vytváral druhý účet?
Diranda- Class Leader
- Počet príspevkov : 413
Baltazario napsal:Ele shamana nepotrebujem
GET REKT !!!
Diranda napsal:Prečo si si vytváral druhý účet?
Hej, víš že ti ani nevím . Radši už to LOCKNI Dirand
Goldrin- Marshal
- Počet príspevkov : 109
Whatever, PRIJATY. Vies, komu napisat o inv.
Cobain- Stone Guard
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: